Football Manager Live-The end

Το Football Manager Live μας τελείωσε αφήνοντας στους παίκτες του παιχνιδιού μια γλυκόπικρη γεύση...
Η απόφαση αυτή πάρθηκε πρόσφατα στα ενδότερα της εταιρείας και όχι από την «μαμά-εταιρεία» Sega.
Παρόλο που όπως ισχυρίζεται η εταιρία προωθούσε συνεχώς το παιχνίδι, ο αριθμός των συνδρομητών παρέμενε χαμηλός. Πολλοί από αυτούς τους συνδρομητές  ειχαν πολλά παράπονα όσων αφορά τη λειτουργιά του παιχνιδιού καθώς οπός ανέφεραν δεν ήταν έτσι οπός το περίμεναν.Κι αυτό μπορεί κάποιος να το καταλάβει καθώς το παιχνίδι κατά καιρους αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.

The other way

Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος, που λέει ότι με τους κανόνες της σημερινής αγοράς, πολλά MMO έχουν γίνει δωρεάν (κυρίως MMORPG) και που καλώς ή κακώς τα online manager games “κάνουν τον κύκλο τους” κάποια στιγμή.

Οι 8.000 «hardcore» συνδρομητές που υποστήριξαν το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, σίγουρα θα απογοητευτούν, γι’ αυτό και η Sports Interactive τους έδωσε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την υποστήριξη. Ως αντίτιμο, θα τους επιβραβεύσει με ένα δωρεάν Football Manager το οποίο θα μπορούν να κατεβάσουν μέσω Steam ή να το δωρίσουν σε φίλο (καθότι ως φανατικοί το πιθανότερο είναι να το έχουν ήδη αποκτήσει).

Το θέμα βέβαια στην όλη υπόθεση είναι ότι η εταιρεία θα μπορέσει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στα επόμενα Football Manager και να τα αναβαθμίσει σε μεγαλύτερη κλίμακα, κάτι που οι fans του είδους σίγουρα επιθυμούν περισσότερο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου